Sobre nosaltres

La Companyia.

Ecomotive Innova és una empresa constituïda per professionals d'àmplia experiència en el sector industrial de l'automoció i serveis. L'empresa es va constituir l'any 2009, fixant el seu domicili social a Barcelona, des d'on exerceix totes les seves operacions, estant inscrita al Registre Mercantil de la Ciutat Comtal (Tom 41579, foli 46, full B389516, inscripció 2).

La missió de la companyia és actuar com a plataforma d'innovacions tecnològiques, creant, ideant i desenvolupant nous sistemes i aplicacions dirigits a la indústria de l'automoció i a sectors anàlegs. Tots els nostres projectes incorporen un alt valor afegit pel seu positiu impacte mediambiental i econòmic.

Cada nou projecte, cada innovació, són canalitzats a través d'un programa específic al que es dota de tots els recursos necessaris, humans, tecnològics i econòmics, per a la seva transformació en un producte innovador, comercialitzable en el mercat.

Solucions de Ecomotive Innova

Sistema Emic EMIC és un sistema conjunt i unificat de bateries modulars que permeten l'alimentació a la tracció de qualsevol tipus de vehicle a motor, adaptant-se a les necessitats i prestacions d’aquest.Llegiu més.
Projecte Aquiles. Programa per a la implementació i estandardització de la recàrrega de vehicles elèctrics adaptats amb el sistema EMIC.